2020. már 17.

Ima a szülés körül lévőkért

írta: Borbélyné Margit
Ima a szülés körül lévőkért

Amikor anyukám indult velem a kórházba, hogy megszüljön, egy ismerős néni a templomból elkezdett érte imádkozni. Mama úgy meséli, hogy - habár ezt az imát csak később tudta meg, nagyon érezte a Szűzanya segítségét.

Később ő is sokaknak felajánlotta, hogy ha jeleznek neki a kórházba induláskor, akkor imádkozik értük. Kb. 10 éve volt az első alkalom, hogy egy ismerős kismamáért én is imádkoztam. Azóta többeket kísértem imával a kórházba. Amióta pedig azt tapasztaltam, hogy a vajúdóban képtelen voltam imádkozni, még fontosabbnak tartom, hogy minél többen érezhessék azt a biztos hátteret, amit az értük mondott imádságok jelentenek.

angelico_bolcso_1.jpg© Stift Z. Angelico

Aki szülés előtt áll, és szeretné, ha a szülés körül imával segíteném, írjon a katolikusanyablog@gmail.com címre! Akit nem ismerek, kérem, hogy egy pár mondatban mutatkozzon is be, hogy még személyesebbé válhasson az ima. A válaszban megírom majd a telefonszámomat, ahová a kórházba induláskor az sms-t lehet küldeni.

Szintén a katolikusanyablog@gmail.com e-mail címen várom azoknak a jelentkezését, akik szívesen csatlakoznának az ima-háttér megteremtéséhez. A szándékok továbbítása még nem kiforrott - lehet sms, vagy zárt facebook-csoport, esetleg levelezőlista.

Most, az új koronavírus járvány idején pedig szeretném, ha nem csak a szülés óráiban, hanem a gyerekágyas időszakban is kérhetnének imádságot mindazok, akik nem tudnak nagyszülői segítséget igénybe venni, vagy más miatt egyedül érzik magukat.

Bízom benne, hogy minél több család érezheti majd az ima erejét, várom a jelentkezéseket!

Szólj hozzá

segítség szülés ima